onderhoud Standvast huurwoningen

Landbouwbuurt_schilderen_Kuypers (3)Firma Kuypers uit Druten is in september 2014 bezig de Standvast huurwoningen in de Landbouwbuurt te schilderen en te voorzien van dubbel glas (álle glaswerk wordt nu dubbelglas).
Het bedrijf is hier te zien bij de praktijk van Joyce Glasius in de Gaffelstraat.

2 thoughts on “onderhoud Standvast huurwoningen

 1. Hans v Fessem

  Sinds een dag heb ik een loge hond en laat haar op de Landbouwstraat uit en wat schets mij verbazing dat bewoners uit de buurt hun GFT AFVAL MAAR LANGS DE SPOORBAAN DUMPEN.
  Waarom takken niet klein snoeien en dan in de gft kliko doen op zo,n manier wordt de wijk een grote puinzooi.
  Als ikzelf teveel snoeiafval heb dan kijk op gftdag of er in andere kloko,s nog wat bij kan,maar dump het niet langs de spoorbaan met de gedachte ik ben het kwijt en ze zien maar hoe het weg komt.
  Laten wij onze wijk leefbaar houden.
  ik hou het in de gaten en als ik iemand zie die hun gft afval dumpt langs de spoorbaan dan geef ik hem/haar aan bij de politie.

  Reply
  1. theodoor willems

   Beste Hans,

   Tijdens onze bewonerscommissie bijeenkomst, van 9 september, is dit ook besproken omdat er dezelfde opmerkingen als jij beschrijft zijn vastgesteld.
   Het enige wat wij kunnen adviseren is een melding bij de politie afgeven.
   Als wij onze wijkagent (Marcel) uitnodigen zullen wij dit ook bespreken. Deze krijgt ook onze commissie verslagen dus is van dit feit op de hoogte.

   Groet, Marco

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *