Theehuis Goffert

1454591_677115922308252_2041292674_nZaterdag 17 mei om 16:00 uur is er het feestje voor Theeschenkerij de Goffert op de hoek Steinweglaan / Slotemaker de Bruïneweg.
Onder het mom: ‘De Theeschenkerij is er al, ze moet alleen nog gebouwd worden!’, nodigen we je graag uit voor een eerste kopje thee op de toekomstige locatie. Natuurlijk zorgen we ook voor een borrel en een hapje.

Om voor voldoende drankjes en hapjes te zorgen, willen we graag weten op hoeveel “theeliefhebbers” wij kunnen rekenen. Meld je daarom vooraf aan.
Dit kan via dit Facebook event, of door een mail te sturen naar
info@theeschenkerijdegoffert.nl.
WAAROM?
Wie vrienden heeft, houdt een feestje! Wij vinden het prettig om met onze vrienden bij te kletsen. We vertellen graag hoe ver de plannen zijn. En we horen graag welke ideeën jullie hebben over ons initiatief, en hoe jullie vanuit jullie deskundigheid kunnen en willen bijdragen.
WIE?
Iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt, heten we van harte welkom! Natuurlijk horen daar al onze vrienden van Theeschenkerij de Goffert bij. Dat zijn er inmiddels al 240. Ben je ook zo benieuwd wie dat allemaal zijn? Dan moet je zeker komen! Daarnaast kun je onze adviseurs en financiers en mensen van de gemeente ontmoeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *